ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Μια ημέρα μετά την εκλογή του Ομπάμα (6/11/2008), ο πρόεδρος της Πολωνίας ανέφερε ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ τον διαβεβαίωσε πως η εγκατάσταση στο έδαφος της Πολωνίας των Αμερικανικών Πυραύλων θα γίνει όπως προβλέπεται απ' τη σύμφωνία με το προηγούμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ... Την ίδια μέρα το επιτελείο του Ομπάμα τον διέψευσε!!! Βέβαια στις 20/8/2012 υπεγράφη η εγκατάσταση της αμερικανονατοϊκής αυτής αντιπυραυλικής ασπίδας. (Περισσότερα [εδώ])
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Πολωνία, 28/11/09: Σφυροδρέπανα, άστρα και πόστερ Τσε Γκεβάρα «τέλος» στους φοιτητικούς κοιτώνες της Πολωνίας. Είκοσι χρόνια μετά το γκρέμισμα των αγαλμάτων του Λένιν στην Ανατολική Ευρώπη, η κυβέρνηση της Βαρσοβίας δίνει τη χαριστική βολή στα σύμβολα του κομμουνισμού, και όχι μόνον. Απαγόρευσε διά νόμου την «παραγωγή, διανομή, πώληση ή κατοχήσε μορφή εντύπου, ηχογράφησης ή άλλη, υλικού αναφερόμενου στον κομμουνισμό, στον φασισμό ή οποιοδήποτε σύμβολο ολοκληρωτισμού». (Περισσότερα [εδώ])
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Γεωργια, 19/12/09: Παρα την αντιθετη κοινη γνωμη η "...Δημοκρατικη" Φιλοαμερικανικη κυβερνηση προχωρησε στην κατεδαφιση του μνημειου εναντια στους Ναζι του Β Παγκοσμιου πολεμου... Ειναι τυχαιο που στον ΟΗΕ μια μερα πριν στις 18/12/09, οι ΗΠΑ του "Δημοκρατη" Μπαρακ Ομπαμα ηταν η μονη που καταψήφισε αίτημα της Ρωσίας για την καταδίκη των ενεργειών δικαίωσης του ναζισμού, που γίνονται σε γειτονικά της κράτη;;; Μηπως ειναι τυχαιο επισης που ολες οι Ευρωπαικες Χωρες απηχαν απ' τη συγκεκριμένη ψηφοφορία; (Περισσότερα [εδώ και εδώ])
Η 23η Αυγούστου καθιερώνεται από δω και στο εξής ως "ημέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού", μετά από ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου στις 22 Σεπτέμβρη 2008...

- Ποιος όμως πιστεύει πως αντί για "Σταλινισμού", δεν θα ήθελαν ελεύθερα να γράψουν "Κομμουνισμού"; ...Ή και "Μαρξισμού";
- Και μόνο αυτή η υποκρισία των πολιτικών εκπροσώπων "μας" είναι αρκετή για να θέσει σε σκέψεις τους πάντες!
---------------
Στην αρχή πήραν τους Αναρχικούς... Δεν ήμουν Αναρχικός και δεν μίλησα.
Μετά πήραν τους Κομμουνιστές... Δεν ήμουν Κομμουνιστής και δεν μίλησα.
Μετά πήραν τους Σοσιαλιστές... Δεν ήμουν ούτε Σοσιαλιστής...
Και μετά ήρθαν για μένα...
Αλλά δεν υπήρχε κανένας να φωνάξει!
στίχοι του Μπέρτολντ Μπρεχτ
---------------
Το παραπάνω απόσπασμα ιστορικής αλήθειας του Μπρεχτ, μπορεί να επεκταθεί προς δύο κατευθύνσεις:
1. Σήμερα θέλουν να χτυπήσουν τους Σταλινικούς... Αύριο ποιους;
2. Χθες λέγανε πως είναι Δημοκράτες και υπερασπίζονταν τον ύποπτο, μέχρι την απόδειξη της ενοχής του... Σήμερα είναι Δημοκράτες που πρέπει να προστατέψουν τη Δημοκρατία γι' αυτό αναγκάζονται να λάβουν κάποια μέτρα. Αύριο; Θα είναι οι Δημοκράτες που θα εκτοπίζουν ωμά απ' την εργασία όσους αρθρώνουν διαφορετικό λόγο και "προκαλούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία"; Και μεθαύριο; Θα γεννηθούν Δημοκράτες με πρακτικές ...ακροδεξιών, φασιστών και ναζιστών αλήθεια;
---------------
► Το ψήφισμα για την 23η Αυγούστου δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία: Εδώ και μερικά χρόνια ψηφίστηκε απ' το Ευρωκοινοβούλιο η 9η Μαϊου ως ημέρα της Ευρώπης, παρότι ήταν η ημέρα που το 1945 νικήθηκε ο Ναζισμός! (Σαν να μην υπήρχαν αλήθεια άλλες μέρες για να γιορταστεί η Ευρωένωση!) Ακόμη, χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ που εισήλθαν πρόσφατα στη... "Δημοκρατική" Ευρω-οικογένεια εκτοπίζουν απ' τις πόλεις με κάθε επισημότητα μνημεία του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, στήνουν μνημεία και αποκαταστούν συνεργάτες των Ναζί, θέτουν εκτός νόμου (αυτοαποκαλούμενα) Κομμουνιστικά Κόμματα και οργανώσεις νεολαίας... Σε εξέλιξη δε βρίσκεται και το Ευρωπαϊκό Αντικομμουνιστικό Σύμφωνο... Ενώ μετά τους δίδυμους πύργους ένα σύνολο από χαφιέδικης και φασιστικής φυσιογνωμίας νόμοι έχουν περάσει!


► Το ψήφισμα για την 23η Αυγούστου δεν συνέβη τυχαία σήμερα, εν μέσω όξυνσης της κρίσης του καπιταλισμού... Οι απέναντι γνωρίζουν πολύ καλά, τις διαφορές στο ζήτημα του Στάλιν που έχουν όλοι όσοι δεν δέχονται αποφάσεις και κοινωνικούς νόμους ως φυσικά θέσφατα... Και την τεχνική του "διαιρε και βασίλευε" οι σημερινοί αποφασίζοντες και όλοι οι άρχοντες του κόσμου την ξέρουν πολύ καλά να την εφαρμόζουν...
► Ποιος όμως δέχεται να υπερασπίζεται τις Δημοκρατικές και Αντιεραρχικές απόψεις του, αυτή η ελίτ που στην πραγματικότητα θεωρεί μηδέν τα πάντα (Αλήθεια, Δικαιοσύνη, Ηθική, Ειρήνη, Υγεία, Περιβάλλον, Μόρφωση, Επιστημονικότητα, Εργατική Δύναμη, Πλουτοπαραγωκές Πηγές και Κοινωνική Εξέλιξη), μπρος τη δική της διαιώνιση και την εξεύρεση αγορών και κερδών;

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ! ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ!

Μαζί με την οξυνόμενη καπιταλιστική κρίση, αυτή η απόφασή τους να τους γυρίσει μπούμερανγκ! ...Να γίνει από σημείο διαχωρισμού, σημείο ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ όλων όσων πιστεύουν πως ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν στο σχεδιασμό του συμμετείχαν όλοι όσοι τον οικοδομούν!


Αυτό το site είναι υπό δημιουργία και σε απάντηση της προσπάθειας των "Δημοκρατικών" Πολιτικών εκπροσώπων του Κεφαλαίου, να μειώσουν την εγκληματική φυσιογνωμία της θεωρίας των Ναζι και να διογκώσουν την αυταρχική πρακτική της ηγεσίας του Σταλιν, ωστε να πετύχουν έναν απ' τους ανέκαθεν στόχους τους:

Να εξουδετερώσουν την κάθε αντικερδοσκοπική θεωρία, αλλά και κάθε συνείδηση αναζήτησης και δράσης που παραδειγματίζει τους υποτελείς τους!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:


  1. Να αποκαθιερωθεί η 23η Αυγούστου από ημέρα κατά του Σταλινισμού και του Ναζισμού
  2. Η 9η Μαϊου, από ημέρα της Ευρώπης, να καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα κατά του Ναζισμού!
  3. Να καταδικαστούν ως εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας οι Εισβολείς στον Εμφύλιο Πόλεμο της Ρωσίας του 1917-1922, κατά τον οποίο 15εκ. Ρώσοι έχασαν τη ζωή τους, ενώ η παραγωγή υπέστη τρομερές καταστροφές, που ως ένα σημείο είναι υπέυθυνες και για τα λάθη της Σταλινικής Περιόδου, ( η οποία θα άρχιζε μετά από μόλις δύο χρόνια).

ΥΓ.1:

Η επίσημη ανακοίνωση έγκρισης της πρότασης του Ευρωκοινοβουλίου βρίσκεται [εδώ]

ΥΓ.2:

Η επίσημη ανακοίνωση για τον πρώτο Εορτασμό, το 2009, βρίσκεται [εδώ]: Αναφέρει πως "στις 23 Αυγούστου του 2009 συμπληρώνονται 70 χρόνια από τότε που ο Χίτλερ και ο Στάλιν αποφάσισαν να διαιρέσουν την Ευρώπη σε δύο σφαίρες επιρροής"!!! Πρόκειται για το σύμφωνο Molotov-Ribbentrop για τη μη επίθεση των ΓερμανοΝαζι στην πρώην ΕΣΣΔ . (Η ονομασία του συμφώνου προέρχεται απ' τους υπουργούς εξωτερικών των δύο κρατών που το υπέγραψαν)

ΥΓ.3:

Μια απάντηση απ' τη WikiPedia στους ανωθεν ΕυρωΔημοκράτες μας, βρίσκεται [εδώ]: Πρόκειται για τη Συμφωνία "Κατευνασμού" του Μονάχου στις 29/9/38 μεταξύ των πρωθυπουργών των Άγγλων, των Γάλλων και του ίδιου του Χίτλερ, αλλά και του Μπενίτο Μουσολίνι ως οικοδεσπότη! Ανάλογη συμφωνία "μη επίθεσης" λοιπόν, υπήρξε και μεταξύ των ΑγγλοΓάλλων και των ΓερμανοΝαζί, και μάλιστα σε επίπεδο αρχηγών κρατών...



Ως αποτέλεσμα της συμφωνίας του Μονάχου, το 1/5 του εδάφους και το 1/4 του πληθυσμού της Τσεχοσλοβακίας με όλη την υποδομή, τις στρατιωτικές βάσεις, τον σιδηρόδρομο και τα εργοστάσια μεταλλουργίας πέρασαν στη Γερμανία.

Στην ιστορία της διπλωματίας δεν υπήρχε έως τότε προηγούμενο τόσο εξόφθαλμης καταπάτησης του Διεθνούς Δικαίου.Δύο εβδομάδες αργότερα οι χιτλερικοί άρχισαν την επεξεργασία του σχεδίου κατάκτησης ολόκληρης της Τσεχοσλοβακίας.

Στις 12 Μαρτίου 1939, η Γερμανία ανακήρυξε την «ανεξαρτησία» της Σλοβακίας, στις 15 Μαρτίου η Γερμανία εισήλθε στην Τσεχία και τη Μοραβία, τις οποίες ανακήρυξε σε γερμανικό προτεκτοράτο.

Η ΕΣΣΔ έστειλε στις 18 Μαρτίου 1939 επιστολή διαμαρτυρίας στη Γερμανία, επίσης επέμενε στη σύγκληση της Συνέλευσης της «Λίγκας των εθνών». Λονδίνο και Παρίσι απέφυγαν κάθε συζήτηση για το θέμα.

Τον επόμενο δε χρόνο, είναι που υπεγράφη το Σύμφωνο
Molotov-Ribbentrop! ...Στο οποίο, βάσει πρόσφατων δημοσιοποιημένων κειμένων, η ΕΣΣΔ αναγκάστηκε να καταφύγει, αφού όλες οι πρωτοβουλίες της για συλλογική αντιπαράθεση σ' έναν εισβολέα που πλέον και πρακτικά αποδείκνυε πως στόχευε να κατακήσει όλη την Ευρώπη, έπεσαν στο κενό. Περισσότερα [εδώ].

Τα σχόλια νομίζουμε περισσεύουν έναντι των υπερασπιστών της Δημοκρατικής Κερδοσκοπίας! ...Που κατά τη γνώμη μας θέλουν πολύ περισσότερα απ' το να ξαναγράψουν την ιστορία ως νικητές έναντι του (αυτοπαοκαλούμενου) Σοσιαλισμού του 20ου αιώνα...

ΥΓ.4:

Σήμερα λοιπόν ανοιχτά πλέον χτυπούν τους Σταλινικούς... Αλήθεια οι μη Σταλινικοί, τι θα κάνουν; Θα το αφήσουν το θέμα στο απυρόβλητο;

ΥΓ.5:

Αν αυτά γίνονται απ' την Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε αλήθεια τι πρόκειται να ακολουθήσει απ' τις ΗΠΑ?
--------------
"Δεν υπάρχουν δουλειές για όλους; Να σκοτώσουμε κάποιους εργάτες απ' τους όλους π.χ. τους κομμουνιστές, τους εβραίους, τους αναρχικούς κλπ, κλπ... Να εξαπολύσουμε και μερικους πολέμους για τις μεγάλες ιδέες και τη φυλή... και να πως δημιουργούμε δουλειές για όλους... Αν νικήσουμε δε, πώς θα ξαναχτιστούν τα γκρεμισμένα... πως θα αντικατασταθούν τόσα καταναλωτικά ήδη, κλπ, κλπ"
Η Ναζιστική βαρβαρότητα είναι ο καπιταλισμός που αντί να έχει θανατωθεί, εξακολουθεί να ζει βαθιά μέσα στο ναδιρ κάποιας απ' τις κυκλικές κρίσεις του... Η Ναζιστική βαρβαρότητα αποτελεί γέννημα της καπιταλιστικής θεωρίας και πρακτικής οι οποίες κρατούν τις μάζες μακρυά απ' τον επιστημονικό τρόπο σκέψης και την εξελιγκτική αμφισβήτηση. ...Καθώς επίσης και του καπιταλισμού που δεν μπορεί να βρει νεες αγορές… που ολισθαίνει συνεχώς προς την απολυταρχία! Νομίζουμε πως όλα τα παραπάνω αποτελούν σημεία των καιρών μας!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα είναι σωστά αυτά που γράφετε... Τι να κάνουμε όωμς;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν και μη Σταλινικός με καλύπτει το κείμενο...

Gas είπε...

paidia pros ti o diaxwrismos stalinikos???o stalin synexise to ergo tou LENIN efarmozwntas thn marxistikh 8ewria kai htan o MONADIKOS o opoios phre mia hmikatestramenh xwra apo tis epemvaseis twn 8ygmenwn kapitalistwn(parea k ellhnes) kai me ta pentaeth tou plana thn eftase,kyriolektika k metaforika , sto diasthma!!!

erodotos είπε...

Τον κομμουνισμό χτυπούν. Ο "σταλινισμός" δεν είναι παρά ένα ιδεολόγημα που χρησιμοποιείται για να χτυπηθεί ο σοσιαλισμός...

Ο αντικομμουνισμός είναι προπομπός του φασισμού...

Η νέα αντικομμουνιστική επίθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης:
http://erodotos.wordpress.com/2009/03/31/antikommounismos-ee/

Τα εγκλήματα του καπιταλισμού τον 20ό αιώνα και όχι μόνο…:
http://erodotos.wordpress.com/2009/02/19/egklimata-kapitalismou-20os-aiwnas/

Στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ από το 1890:
http://erodotos.wordpress.com/2009/01/06/stratiwtikes-epemvaseis-amerikanwn-imperialismos/

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ;

Η απάντησή μας στους Υπερήφανους Δουλοπρεπείς Έλληνες:

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!