ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Μια ημέρα μετά την εκλογή του Ομπάμα (6/11/2008), ο πρόεδρος της Πολωνίας ανέφερε ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ τον διαβεβαίωσε πως η εγκατάσταση στο έδαφος της Πολωνίας των Αμερικανικών Πυραύλων θα γίνει όπως προβλέπεται απ' τη σύμφωνία με το προηγούμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ... Την ίδια μέρα το επιτελείο του Ομπάμα τον διέψευσε!!! Βέβαια στις 20/8/2012 υπεγράφη η εγκατάσταση της αμερικανονατοϊκής αυτής αντιπυραυλικής ασπίδας. (Περισσότερα [εδώ])
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Πολωνία, 28/11/09: Σφυροδρέπανα, άστρα και πόστερ Τσε Γκεβάρα «τέλος» στους φοιτητικούς κοιτώνες της Πολωνίας. Είκοσι χρόνια μετά το γκρέμισμα των αγαλμάτων του Λένιν στην Ανατολική Ευρώπη, η κυβέρνηση της Βαρσοβίας δίνει τη χαριστική βολή στα σύμβολα του κομμουνισμού, και όχι μόνον. Απαγόρευσε διά νόμου την «παραγωγή, διανομή, πώληση ή κατοχήσε μορφή εντύπου, ηχογράφησης ή άλλη, υλικού αναφερόμενου στον κομμουνισμό, στον φασισμό ή οποιοδήποτε σύμβολο ολοκληρωτισμού». (Περισσότερα [εδώ])
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Γεωργια, 19/12/09: Παρα την αντιθετη κοινη γνωμη η "...Δημοκρατικη" Φιλοαμερικανικη κυβερνηση προχωρησε στην κατεδαφιση του μνημειου εναντια στους Ναζι του Β Παγκοσμιου πολεμου... Ειναι τυχαιο που στον ΟΗΕ μια μερα πριν στις 18/12/09, οι ΗΠΑ του "Δημοκρατη" Μπαρακ Ομπαμα ηταν η μονη που καταψήφισε αίτημα της Ρωσίας για την καταδίκη των ενεργειών δικαίωσης του ναζισμού, που γίνονται σε γειτονικά της κράτη;;; Μηπως ειναι τυχαιο επισης που ολες οι Ευρωπαικες Χωρες απηχαν απ' τη συγκεκριμένη ψηφοφορία; (Περισσότερα [εδώ και εδώ])

Δημογραφικά Στοιχεία της Ρωσίας και "Σταλινισμός"

Η ψευτιά και η διαβολή είναι μέθοδοι της εξουσίας... Δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρονται 20-40-60 εκατομύρια ως ο αριθμός των εκτελεσθέντων απ' τον Στάλιν, όταν μάλιστα την ίδια περίπου περίοδο υπήρξαν τα 26-27εκ. νεκρών του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου! Εκτός όμως του δημογραφικού ατόπου που θα οδηγούμασταν, υπάρχει και κάτι ακόμα: Αν από έναν πληθυσμό χαθεί το 1/3 περίπου και προφανώς των ενεργών πολιτών, αλήθεια τι πρόκειται να συμβεί τα αμέσως επόμενα χρόνια, άλλο από κατάρρευση της παραγωγής; Αν και παρακάτω παραθέτουμε το διάγραμμα μεταβολής του πληθυσμού μόνο της Ρωσίας και όχι όλης της Σοβ. Ένωσης, ωστόσο θεωρούμε πως εξακολoυθούν τα νούμερα αυτά να είναι υπερβολικά.


Μεταβολή του Πληθυσμού της Ρωσίας (πηγή: www.demographic-research.org)

Κανένας δεν αντιλέγει πως η υπεροψία μπορεί να μετατραπεί σε αυταρχική εξουσία... Και είναι θλιβερό που έγιναν αρκετά απ' τις υπερβολές τους (χωρίς καμιά ιδεολογία δικτατορική και ρατσιστική, αλλά) προς όφελος μιας ιδεολογίας που θέτει ως στόχο την πραγματική και ολόπλευρη ελευθερία όλων! Αλήθεια όμως υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως δεν πρέπει ποτέ να ξανδοκιμάσουμε νέες "εφόδους στα ουράνια";
Συνδέσεις:
  1. WikiPedia: History of Russia : 26-27εκ. νεκροί στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  2. R.J. Rummel : Democratic Peace : "Anyway, when you see again the figure of 20,000,000 deaths for Stalin or the Soviet Union, double or triple them in your mind." Μάλιστα στον πίνακα 1.1. θεωρεί πως οι νεκροί της Σοβ. Ένωσης στο 2ο Παγκοσμίο Πόλεμο ήταν 13 εκ.
  3. Η Περίοδος Τρόμου μετά τη Γαλλική Επανάσταση
  4. Η Περίοδος Τρόμου μετά Ρωσική (Οχτωβριανή) Επανάσταση
  5. The Great Purge (Οι Μεγάλες Εκκαθαρίσεις Αντισοβιετικών Στοιχείων)
  6. Ανάμεσα στα εγκλήματα του Στάλιν συμπεριλαμβάνονται και οι θάνατοι λόγω των Σαμποτάζ στην παραγωγη απ' τους πρώην ιδιοκτητες της: Ο Λιμός της Ουκρανίας 1932-33, οι Κουλάκοι (Τσιφλικάδες) και η Κατάργηση της Ιδιοκτησίας απ' τη Σοβιετική Εξουσία [Αναρτησή μας]
ΥΓ:
Από πηγές του ΟΗΕ έχουμε την πρόβλεψη πως οι Ρώσοι θα μειώνονται κατά 1 εκ. το χρόνο μέχρι τουλάχιστον το 2030! Κάποιοι το ονομάζουν γενοκτονία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ;

Η απάντησή μας στους Υπερήφανους Δουλοπρεπείς Έλληνες:

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!