ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Μια ημέρα μετά την εκλογή του Ομπάμα (6/11/2008), ο πρόεδρος της Πολωνίας ανέφερε ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ τον διαβεβαίωσε πως η εγκατάσταση στο έδαφος της Πολωνίας των Αμερικανικών Πυραύλων θα γίνει όπως προβλέπεται απ' τη σύμφωνία με το προηγούμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ... Την ίδια μέρα το επιτελείο του Ομπάμα τον διέψευσε!!! Βέβαια στις 20/8/2012 υπεγράφη η εγκατάσταση της αμερικανονατοϊκής αυτής αντιπυραυλικής ασπίδας. (Περισσότερα [εδώ])
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Πολωνία, 28/11/09: Σφυροδρέπανα, άστρα και πόστερ Τσε Γκεβάρα «τέλος» στους φοιτητικούς κοιτώνες της Πολωνίας. Είκοσι χρόνια μετά το γκρέμισμα των αγαλμάτων του Λένιν στην Ανατολική Ευρώπη, η κυβέρνηση της Βαρσοβίας δίνει τη χαριστική βολή στα σύμβολα του κομμουνισμού, και όχι μόνον. Απαγόρευσε διά νόμου την «παραγωγή, διανομή, πώληση ή κατοχήσε μορφή εντύπου, ηχογράφησης ή άλλη, υλικού αναφερόμενου στον κομμουνισμό, στον φασισμό ή οποιοδήποτε σύμβολο ολοκληρωτισμού». (Περισσότερα [εδώ])
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Γεωργια, 19/12/09: Παρα την αντιθετη κοινη γνωμη η "...Δημοκρατικη" Φιλοαμερικανικη κυβερνηση προχωρησε στην κατεδαφιση του μνημειου εναντια στους Ναζι του Β Παγκοσμιου πολεμου... Ειναι τυχαιο που στον ΟΗΕ μια μερα πριν στις 18/12/09, οι ΗΠΑ του "Δημοκρατη" Μπαρακ Ομπαμα ηταν η μονη που καταψήφισε αίτημα της Ρωσίας για την καταδίκη των ενεργειών δικαίωσης του ναζισμού, που γίνονται σε γειτονικά της κράτη;;; Μηπως ειναι τυχαιο επισης που ολες οι Ευρωπαικες Χωρες απηχαν απ' τη συγκεκριμένη ψηφοφορία; (Περισσότερα [εδώ και εδώ])

Η Γενοκτονία κατά των Ρώσων αμέσως μετά την Οχτωβριανή Επανάστασή τους!

 Θεωρούμε την πεντάχρονη ΔΙΕΘΝΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΕΠΕΜΒΑΣΗ στη Ρωσία (1918-1922) ως:
"Τρομερό έγκλημα κατά του Ρωσικού λαού, και κατά της ανθρωπότητας" που "είχε σχεδιασθεί κυνικά και απάνθρωπα από τον Διεθνές Δημοκρατικό και Μοναρχικό Καπιταλισμό προκειμένου να επιβληθεί η καπιταλιστική πολιτική της ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής και την εργασία, παρά τη θέληση του λαου της Ρωσίας"».


Ομιλία του Λένιν για την εισβολή των
"Δημοκρατικών" Καπιταλιστικών κρατών
στις Εσωτερικές υποθέσεις του ρωσικού έθνους...

(Βλεπε στο τελος του αρθρου το κειμενο στ' Αγγλικα)

Συμπληρώνονται φέτος 96 χρόνια απ' τη Μεγάλη Ρωσική Οχτωβριανή Επανάσταση τής 7ης Νοέμβρη (25 Οκτώβρη) του 1917. Και το καλύτερο αφιέρωμα σ' αυτή, δεν αποτελεί άλλο απ' την  ιστορική αναφορά στην ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των "Δημοκρατικών" Αντεπαναστατικών Δυνάμεων εντός-εκτός Ρωσίας, αμέσως μετά την εγκαθίδυση της πρώτης Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας στον Κόσμο: Θα αναφερθούμε λοιπόν:
  1. Στον "Εμφύλιο" πόλεμο της Ρωσίας, αμέσως μετά την νίκη της επανάστασης, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν ήταν εμφύλιος, αλλά ωμή επέμβαση - η πρώτη από μια σειρά επιθέσεων των απανταχού καπιταλιστικών δυνάμεων έναντι του πρώτου εργατικού κράτους στον κόσμο.
  2. Στις επιπτώσεις αυτού του πολέμου (που κατά τη γνώμη μας ήταν και στόχοι ταυτόχρονα της διεθνούς καπιταλιστικής συμμαχίας ενάντια σε μια χώρα που επιχειρούνταν να οικοδομηθεί με μη καπιταλιστικούς νόμους). Η αναφορά αυτή στις επιπτώσεις-στόχους είναι απαραίτητη γιατί ένα μέρος των ψηφισμάτων της Κερδο-Δημοκρατικης Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ένα σύνολο αστικών πολιτικών δυνάμεων προσάπτει ευθύνες γενοκτονίας και ρατσισμού στη Σοβιετική Εξουσία, ακόμα και επί Λένιν... Τέλος θα αναφερθούμε και ...
  3. Στο τί επακολούθησε διεθνώς μετά το "πέρας" αυτού του "εμφυλίου" πολέμου μέχρι τις μέρες μας...

Ο "εμφύλιος" πόλεμος τη Ρωσίας κράτησε απ' το 1917 μέχρι το 1922. Απ' το 1918 όμως μετατράπηκε σε πόλεμο όλων των καπιταλιστικών δυνάμεων και κρατών έναντι της "κόκκινης κιλήδας" όπως χαρακτηρισιτκά ονόμαζαν την Επαναστατημένη Ρωσία... Δημοκράτες και Μοναρχικοί όλου του κόσμου σχεδίασαν και εκτέλεσαν μια άνευ προηγουμένου συμμαχική εισβολή από όλες τις πλευρές της Ρωσίας. Απ' την Κριμαία μέχρι το Βλαδιβοστόκ, και απ' την Πόλη του Αρχαγγέλου μέχρι τη Βόρεια Τουρκία... Εκτός λοιπόν απ' το Λευκό Στρατό των 500.000 Ρώσων αντεαπαναστατών, το πλήθος των συμμαχικών ξένων εισβολέων ήταν το ακόλουθο:
Παρέλαση στο Βλαδιβοστόκ των συμμαχικών δυνάμεων το 1918


Πολεμικός χάρτης της περικυκλωμένης κυριολεκτικά Δυτικής Ρωσίας το Μάρτιο του 1919. Δύο ήταν οι αντιμαχόμενοι στρατοί: Μπολσεβίκοι - ΑντιΜπολσεβίκοι...

Οι στόχοι τους ήταν φυσικά να καταπνίξουν το "κακό παράδειγμα", ή στη χειρότερη των περιπτώσεων να υποσκάψουν τη μελλοντική πορεία του... Κατά τη γνώμη μας από ένα σημείο και μετά οι εισβολείς μαζί με τους ντόπιους αντεπαναστάτες πολεμούσαν όχι για την παλινόρθωση του τσάρου ή μιας "δημοκρατικής" καπιταλιστικής κυβέρνησης, αλλά για την καταστροφή του εργατικού δυναμικού και την παραγωγική βάση της σοβιετικής χώρας...

Όντως η Ρωσική γη βρέθηκε ερημωμένη μετά τον "εμφύλιο" πόλεμο... Καταστράφηκαν εργοστάσια και γέφυρες. Ζώα και πρώτες ύλες. Τα ορυχεία πλημμύρισαν και τα μηχανήματά τους έπαθαν ζημιές. Η όποια βιομηχανική παραγωγή της αγροτικής Ρωσίας μειώθηκε στο 1/7 του 1913, και οι αγροκαλλιέργειες στο 1/3!!! Η πείνα, οι επιδημίες και ο θάνατος κατέπεσε σε εργάτες και αγρότες ολόκληρων πόλεων και χωριών. Οι σιδηρόδρομοι σπάνια λειτουργούσαν. Η ισοτιμία δολαρίου ρουβλίου από 1:2 το 1914, έφτασε το 1:1200 το 1920!!!

Οι ανθρώπινες απώλειες των ρώσων ήταν τρομερές επίσης!

15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΩΣΟΙ έχασαν τη ζωή τους, κύρια από εκτελέσεις των αντεπαναστατών και από πείνα και αρώστιες... Μερικά παραδείγματα θανάτου:
  • Ο Semyonov ηγέτης του Λευκού Στρατού μόνος του σκότωσε 100,000 άντρες, γυναίκες και παιδιά στις περιοχές που ήλεγχε (Greg King & Penny Wilson, The Fate of the Romanovs, p. 188).
  • 50,000 Ρώσοι Κομμουνιστές σκοτώθηκαν από αντεπαναστάτες
  • 100,000 εβραίοι δολοφονήθηκαν απ' τους Λευκούς στην Ουκρανία.
  • 25,000 άνθρωποι σκοτώθηκνα μεταξύ Μαϊου 1918 και Ιανουαρίο 1919, από τους αντεπαναστάτες του Don ( "All Great Don Host" )
  • Η λευκή κυβέρνηση του Kolchak εκτέλεσε 25,000 ανθρώπους στο Αικατερίνενμπουργκ το 1920.
  • Τέλος 250,000 σκοτώθηκαν από τον Cheka
Να σημειωθεί πως ο πληθυσμός της Ρωσίας ήταν περίπου στα 80 εκατομύρια το 1917 με 20% αριστοκράτες, και μεγαλοιδιοκτήτες γής και εργοστασίων... 900.000-2εκ. μετακόμισαν έξω απ' τη Ρωσία την περίοδο 1917-1922 (Λευκοί Μετανάστες). Η αντι-σοβιετική δράση των οποίων δεν σταμάτησε παρά το 1991...

Στο τέλος του Διεθνούς "Εμφυλίου" Πολέμου έναντι της Ρώσικης Σοβιετικής Δημοκρατίας, ή χώρα αυτή βρέθηκε στο χείλος της ολικής καταστροφής... Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα με την ξηρασία του 1920 και με το Λιμό του 1921. Οι ασθένειες είχαν φτάσει σε πανδημια και 3 εκ. τουλάχιστον πέθαναν από τύφο το 1920!

----------------------

"Τρομερό έγκλημα κατά του Ουκρανικού λαού, και κατά της ανθρωπότητας" που "είχε σχεδιασθεί κυνικά και απάνθρωπα από το σταλινικό καθεστώς προκειμένου να επιβληθεί η σοβιετική πολιτική της κολεκτιβοποίησης παρά τη θέληση του αγροτικού πληθυσμού της Ουκρανίας".

Αυτή ήταν η απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου στις 23/10/2008 για το Λιμό της Ουκρανίας το 1932-33...

----------------------

Θεωρούμε την πεντάχρονη ΔΙΕΘΝΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΕΠΕΜΒΑΣΗ στη Ρωσία (1918-1922) ως:"Τρομερό έγκλημα κατά του Ρωσικού λαού, και κατά της ανθρωπότητας" που "είχε σχεδιασθεί κυνικά και απάνθρωπα από τον Διεθνές Δημοκρατικό και Μοναρχικό Καπιταλισμό προκειμένου να επιβληθεί η καπιταλιστική πολιτική της ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής και την εργασία, παρά τη θέληση του λαου της Ρωσίας"».



Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση σε όλους όσους υποκριτικά υπερασπίζονται τη θέληση των λαών και την Ελευθερία της Επιλογής! Η τύφλωση και κώφωση των υποτελων τους αποτελεί ύψιστο στόχο! ...
Για να μην είναι οι επιλογές μας πιο πέρα απ' τα σύνορα των αρχόντων μας!

Μνημεία για τον Κόκκινο Στρατό ενάντια στους Συμμάχους
στη Μάχη των Σιδηροδρόμων στην Έμτσκα (Πόλη του Αρχαγγέλου)

Τι επακολουθεί; Νέα επίθεση με νέα πρόσωπα και τρόπους...

2 χρόνια μετά το τέλος του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΗ ΡΩΣΙΑ, το 1924, ο Στάλιν ψηφίζεται ως γραμματές του ΚΚ και ηγέτης της Σοβιετικής Ρωσίας... Το παραπάνω λοιπόν περιβάλλον εντός της Ρωσίας, αλλά και το ισχυρότατο διεθνές μίσος, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για μια, χωρίς καθόλου λάθη σοσιαλιστική οικοδόμηση...

Την ίδια χρονιά το Δεκέμβριο του 1924
αποφυλακίζεται ο Χίτλερ παρότι είχε φυλακιστεί μόλις το Μαϊο του ίδιου έτους!!!... Το 1925 τυπώνεται το βιλίο ο Αγων του "Mein Kampf" όπου φανερώνει ξεκάθαρα τους στόχους του σ' όλο τον κόσμο: Lebensraum: H εξεύρεση επιπλέον ζωτικού χώρου για τους Γερμανούς με την επέκταση προς ανατολάς που κατοικούνταν απ' τις κατώτερες φυλές.

Lebensraum: Στα εδάφη των κατώτερων ανατολικών λαών
πρέπει να βρεθούν οι Άρειοι
...
11 χρόνια μετά το τέλος του Διεθνούς Καπιταλιστικού Πολέμου εάντια στην Επαναστατημένη Ρωσία, το 1933, οι Ναζι καίνε το Ραιχσταγκ το κοινοβούλιο της Γερμανίας και επιρρίπτουν όμως ευθύνες στους κομμουνιστές... Τελικά ανεβαίνουν στην εξουσία με ποσοστό 43%... Μαζί με τον Μουσολίνι που απ' το 1922 βρίσκεται στην εξουσία της Ιταλίας και τον Φράνκο που ανεβαίνει στην κυβέρνηση της Ισπανίας το 1936 αποτελούν τις πιο ισχυρές Αντικομμουνιστικές Φασιστικές Κυβερνήσεις... Το 1936 στην Ελλάδα ανεβαίνει επίσης η φασιστική κυβέρνηση Μεταξά... Στην Κροατία το 1941 εγκαθίσταται απ' το Χιτλερικό καθεστώς o Βασιλιάς Tomislav II of Croatia, ως ηγέτης του Ανεξάρτητου κράτους της Κροατίας... Οι ΓερμανοΝαζί τώρα έχουν πρόσβαση στην Αδριατική και τη Μεσόγειο...

Ναζί και "Χριστιανοί" σύμμαχοι ενάντια στους απανταχού Άθεους Μαρξιστές... Που τόλμησαν να επιτρέψουν το 1924 στον Σοβιετικό Βιοχημικό Αλεξάντερ Όπαριν να σκέφτεται ελεύθερα και να δημοσιεύει
σε βιβλίο τη θεωρία της γένεσης της ζωής από ανόργανα υλικά. (Το 1953 επαληθεύεται και πειραματικά από τους Αμερικάνους Miller-Urey
)


Οι ...βλάσφημοι!!!
(...Κάποτε είχανε και κράτος.)

14 χρόνια μετά τη διεθνή καπιταλιστικό πόλεμο ενάντια στην Επαναστατημένη Ρωσία στις 25/11/1936 υπογράφεται το Αντικομμουνιστικό Σύμφωνο μεταξύ Ναζιστικής Γερμανίας και Ιαπωνίας... Στη συνέχεια μετέχουν σ' αυτό και οι: Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Φινλανδία, Δανία, Κροατία, Σλοβακία, Ρουμανία και Κίνα...

Στις 29/9/38 υπογράφεται το σύμφωνο του Μονάχου μεταξύ Πρωθυπουργών Αγγλίας, Γαλλίας και του Χίτλερ με οικοδεσπότη(!) το Μουσολίνι.

Το 1941 αρχίζει η υλοποίηση του Lebensraum με την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα... Οι ΓερμανοΝαζί και οι σύμμαχοί τους απ' το ανικομμουνιστικό σύμφωνο ξεκινούν επιχειρήσεις επέκτασης του τρίτου Ραιχ προς ανατολάς...

4,3 εκ. στρατιώτες
4,400 αεροπλάνα
4,200 άρματα
42,600 πυροβόλα όπλα
...ενάντια στη Σοβιετική Ένωση για μια ακόμη φορά!

1941 - Η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα - υλοποίησης του Lebensraum:
Χάρτης Εισβολής στη Σοβ. Ένωση απ' τους Ναζί και τους Συμμάχους τους
Όλοι οι φασίστες στρατιώτες που αιχμαλωτίστηκαν πήγαν στα Γκούλαγκ.

Μόλις το 1943 οι Δυτικοί συμμαχούν με τους Σοβιετικούς (Συμφωνία της Τεχεράνης), αφού βέβαια έχει καταστραφεί ένα μεγάλο μέρος της Σοβιετικής Ένωσης απ' τους Ναζί...

Τελικά η τρίτη προσπάθεια που ολοκληρώθηκε το 1991 είναι λοιπόν εκείνη που απέβει νικηφόρα... Τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω... Οι πολύνεκροι και εξαντλητικοί πόλεμοι με τους "δημοκράτες" της κερδοσκοπίας καθώς και τα λάθη κάθε συνεδρίου, αλλά και των λαών των ίδιων πάνε μαζί... Δεν νομίζουμε πως δεν μπορεί να οικοδομηθεί σοσιαλισμός σε μια χώρα... Δεν μπορεί να οικοδομηθεί σοσιαλισμός σε μια υποανάπτυκτη χώρα... χωρίς πλουτοπαραγωγικές δομές... Γιατί απλά οι "δημοκράτες" θα ξανά-αντιδράσουν... Απ' την άλλλη όμως, οι αντικαπιταλιστικοί αγώνες πλέον δεν είναι τόσο απομονωμένοι μεταξύ τους όπως την εποχή του 1917... Επιπλέον για τα ταλαντεύομενα μεσοστρώματα σήμερα ισχύουν τα εξής: Το μεγαλύτερο μέρος των μικρών ιδιοκτητών (γης και εμπορικών καταστημάτων) καταλαβαίνει πως έχει συμφέρον απ' την ίδια τη σημερινή ζωή του να απαλλαγεί απ' τη μικρή ιδιοκτησία του... Το ίδιο συμβαίνει με ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων του πνεύματος που επίσης αντιλαμβάνεται καταπίεση (ημιανεργία, αβεβαιότητα, αδικία και αυταρχισμό) και όχι προνόμια ή καλύτερη ζωή απ' τους υπόλοιπους προλετάριους... Αυτά τα στρώματα ήταν πάντα τα ταλαντευόμενα στρώματα (ανάμεσα στο τσαρικό χτές και το μπολσεβίκικο σήμερα) κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων της επανάστασης. ...Που πυροδοτούσαν την καχυποψία της σοβιετικής ηγεσίας, αλλά και τους ανεξέλεγκτους διωγμούς και τις υπερβολές...

Η νέα έφοδος στα ουράνια θα ξαναγίνει, γιατί απλά η κάθε αποτυχημένη προσπάθεια μπορεί να φωτίσει το δρόμο προς την επιτυχία...





Συνδέσεις:
  1. [WikiPedia: Russian Civil War]
  2. [WikiPedia: Allied intervention in the Russian Civil War]
  3. Ο αρχηγός των Ουκρανών Αναρχικών Νέστορ Μαχνό και ο Βλαντιμήρ Λένιν σε μια συζήτηση για τα μεγάλα γεγονότα της εποχής... Σημείο Υψίστης Υλιστικής Φιλοσοφίας όπως περιγράφεται στη συζήτηση: Η σκέψη απ' τους μπολσεβίκους για αναρχική οργάνωση της παραγωγής σε μια αναρχοκρατούμενη περιοχή στο έδαφος της πρώην Σοβ.Ένωσης, ώστε να κάνουν το πείραμά τους!!! Τελικά και δυστυχως δεν έγινε πραγματικότητα... αν και ο Λένιν έλεγε πως πρέπει να σφήσουμε τα σοβιέτ να πειραματιστούν με τις μεθόδους παραγωγής και στη συνέχεια να επιλέξουν την καλύτερη!
  4. Η ομιλια του Λενιν: "Comrade (Red Army) soldiers! The capitalists of England, America and France are waging a war against Russia. They are taking revenge on the Soviet Peasants & Workers' Republic for her [Republic's] overthrowing the power of landlords and capitalists and set the example for all the peoples of the world. With money and munitions, the capitalists of England, France and America support Russian landlords, who are marshaling their armies from Siberia, Don River, and Northern Caususus against the Soviets, seeking to restore the power of the Tsar, of the landlords, of capitalists. No, this will NEVER happen! The Red Army has unified itself, it has arisen and started chasing the landlords' armies and the White Guards' officers away from the Volga, took back Riga, took back virtually all of Ukraine; it approaches Odessa and Rostov."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ;

Η απάντησή μας στους Υπερήφανους Δουλοπρεπείς Έλληνες:

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!