ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Μια ημέρα μετά την εκλογή του Ομπάμα (6/11/2008), ο πρόεδρος της Πολωνίας ανέφερε ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ τον διαβεβαίωσε πως η εγκατάσταση στο έδαφος της Πολωνίας των Αμερικανικών Πυραύλων θα γίνει όπως προβλέπεται απ' τη σύμφωνία με το προηγούμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ... Την ίδια μέρα το επιτελείο του Ομπάμα τον διέψευσε!!! Βέβαια στις 20/8/2012 υπεγράφη η εγκατάσταση της αμερικανονατοϊκής αυτής αντιπυραυλικής ασπίδας. (Περισσότερα [εδώ])
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Πολωνία, 28/11/09: Σφυροδρέπανα, άστρα και πόστερ Τσε Γκεβάρα «τέλος» στους φοιτητικούς κοιτώνες της Πολωνίας. Είκοσι χρόνια μετά το γκρέμισμα των αγαλμάτων του Λένιν στην Ανατολική Ευρώπη, η κυβέρνηση της Βαρσοβίας δίνει τη χαριστική βολή στα σύμβολα του κομμουνισμού, και όχι μόνον. Απαγόρευσε διά νόμου την «παραγωγή, διανομή, πώληση ή κατοχήσε μορφή εντύπου, ηχογράφησης ή άλλη, υλικού αναφερόμενου στον κομμουνισμό, στον φασισμό ή οποιοδήποτε σύμβολο ολοκληρωτισμού». (Περισσότερα [εδώ])
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ; Γεωργια, 19/12/09: Παρα την αντιθετη κοινη γνωμη η "...Δημοκρατικη" Φιλοαμερικανικη κυβερνηση προχωρησε στην κατεδαφιση του μνημειου εναντια στους Ναζι του Β Παγκοσμιου πολεμου... Ειναι τυχαιο που στον ΟΗΕ μια μερα πριν στις 18/12/09, οι ΗΠΑ του "Δημοκρατη" Μπαρακ Ομπαμα ηταν η μονη που καταψήφισε αίτημα της Ρωσίας για την καταδίκη των ενεργειών δικαίωσης του ναζισμού, που γίνονται σε γειτονικά της κράτη;;; Μηπως ειναι τυχαιο επισης που ολες οι Ευρωπαικες Χωρες απηχαν απ' τη συγκεκριμένη ψηφοφορία; (Περισσότερα [εδώ και εδώ])
Τοποθετήστε μια απ' τις εικόνες-συνδέσεις μας στο site σας


ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ "...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΑΣ;

Η απάντησή μας στους Υπερήφανους Δουλοπρεπείς Έλληνες:

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!